И днес имаме храна за размисъл от Донорството е живот / Майки за донорството Ето и предната емоционална история:

,,След толкова време мечти и аз да срещна принца, го срещнах и не след дълго бях вече бременна. Летях в облаците високо и подготвяхме и нашата сватба. Бебчо растеше, а заедно с него и нашето вълнение.

Ралица Паскалева стана мама за втори път

В 13-а седмица, след преглед, изведнъж светът ми рухна. Всичко рухна. Чухме това, което никой не би искал да чуе. ,,Детето не е добре''. Бързо се осеферихме и тръгнахме на второ, трето мнение. Всяко следващо ставаше все по-лошо и по-лошо. Джудже, сърдечна аномалия, Даун и какво ли не. Излях мъката си в една група и ми писаха много хора.

Всеки месец в страната ни 1000 жени решават да направят аборт

Една дама обаче ми писа - елате и в МБАЛ "Надежда", четвърто мнение не вреди. Нямах сили, но продължих да пиша. Намерихме обща приятелка, която същата тази дама я беше спасила от фенестрация и сегя тя очаква рожба.

Записахме час при д-р Даниел Георгиев. Беше късно и бях подготвена за още по-лоши новини. Прегледа ме и за всеки орган говореше поотделно. Обясни, че без хорионбиопсия или амниоцентеза не би махнал плода. Предложи ни да си помислим и да му кажем.

Актрисата Искра Донова е бременна с първото си дете

Спокойният му тон, ме накара на секундата да взема решение. На следващия ден направихме процедурата. Започна чакането. Внимателно минавах прегледи. На лицето му все повече виждах усмивка, докато не дойде деня и телефона звънна. ,,Наде, детенцето е здраво. Нищо му няма''. Не знам как да опиша в този момент какво точно чувствахме. Крещяхме, плачехме, смеехме се.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНАТА ГРУПА НА БЕБЕТО

Д-р Георгиев продължава да води моята бременост, а аз всеки момент ще гушкам най-най-прекрасното бебе. То ще носи името на Надеждата и на доктора, които я върна в нас. Ще го има, защото той повярва в него. Вярвайте и всичко се подрежда.

Една фейсбук група, една дама, един правилен момент и най-добрият доктор на света - д-р Даниел Георгиев.''