Димитър Господинов-Гуспата, познат с участието си във "Фермата", е вече татко на три дечица, след като през месец март посрещна бебе Дисиа. В социалните си мрежи той често споделя кадри на малката принцеса.

Гуспата посвети стихотворение на новороденото си бебе

Именно от личния му профил в Instagram научихме, че Митко и неговата красива половинка са на лятна почивка на Халкидики, Гърция. Разбира се, в компанията на бебето. 

Снимките са пропити от щастие, блажено спокойствие, топлина и толкова много обич и радост... И как да е иначе, когато имаш всичко, за което си мечтал. 

Под летните кадри Митко написа: 

"Щастие ли?
Трудно е да се разкаже за него, защото всеки го вижда в съзнанието си по различен начин. Но може би всички ние имаме едно общо усещане, което можем да наречем благодарност.


Да видиш усмивката на дъщеря си, пред погледа на бдящата мама, да изпиеш чаша хубаво вино без да бързаш за срещи, за работа, за някъде…
Да се насладиш на залеза с цялото му величие и топлина, да му пожелаеш лека нощ.
Да вкусиш вкусна храна, да осъзнаеш, че всъщност се нуждаеш от много малко, за да бъдеш наситен и физически и ментално.
Да спиш в едно легло с детето си, дълбоко и спокойно, сякаш целия свят ви пази и закриля.
Да се изключиш от проблемите, от амбициите, стремежите, целите и хорското мнение, да се унесеш в един свят, където има само доброта и времето лети макар да е спряло.
Благодарност, това е тайната за щастието.
Открийте ги, те ви чакат някъде там…" 

Маги Джанаварова стана майка за първи път

Думи, съхранили вълшебството да си щастлив. Няма какво да допълним. Мило семейство, бъдете винаги заедно - сплотени, обичащи и подкрепящи се. 

Снимки: Instagram guspa_maximal