Когато ражда третото си дете, Хилъри Дъф е у дома. На раждането присъстват съпруга ѝ Матю Кома, както и нейната майка. Във вълнуващия момент я подкрепят още дула, нейна приятелка, три акушерки, а също и фотограф, който знаснема процеса и съхранява емоциите на всички замесени. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

През 2021 година в личния си профил в Instagram Хилари Дъф споделя албум с кадри от момента на домашното ѝ раждане. Силният надпис, придружаващ публикацията, почита всички раждащи хора, независимо от това как израждат бебетата си. Ето какво пише американската актриса и поп певица:

"Чувствам се готова да споделя няколко снимки от деня, в който родих дъщеря ми Mae Mae!!! За да се чувствам в безопасност по време на раждането и да стигна до мястото, където трябва, е от решаващо значение да имам правилната система за подкрепа. Перфектното количество пространство, противодействие, хумор, тишина и хора, които подкрепят силата ми.

Съпругът ми е най-спокойната котва в стаята, а моята Моли е необикновена дула, която седеше до мен, когато трябваше да бъда неподвижна и тиха. Моята собствена майка беше там, за да наблюдава с широка усмивка как нейното дете ѝ носи ново внуче на земята. Помощта, която имам, за да издържам другите си деца, е може би най-успокояващата мисъл от всички. Всички ръце на палубата. Завинаги хаха.

Популярни жени, забременели след 40-годишна възраст

Това е тежка работа… всеки начин, по който една жена носи бебе, е такъв. От забременяването до цезаровото сечение, ражданията - в болницата или у дома, пътешествието на кърменето и отглеждането на тези малки същества с отговорност да се превърнат в добри, верни и мили граждани на света. Това е напълно поглъщащо. Вълшебно, чудодейно приключение… Така че наздраве на всемогъщите майки. Вие карате планините да се движат ежедневно."

Източник и снимки: Instagram hilaryduff