Бебе Владимир вече е част от голямото, цветно и щуро семейство на Краси и Митко. Приказката на двамата започна още със запознанството им във Фермата. Неотадвна си казаха "ДА", а съвсем скоро посрещнаха първото си общо детенце. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Сега у дома дечицата са 3. А малкият юнак вече се радва на грижите на кака и батко. 

По повод раждането Краси има да каже нещо важно. Споделяме нейните думи, които долетяха при нас от личния ѝ профил в Instagram. Смятаме, че е хубаво да стигнат до повече хора.

Поля: Старая се да съм добра майка, не перфектна, а добра

"Не слушайте жените, които разказват за болката и мъката на раждането‼️‼️ ТИ СИ СЪЗДАДЕНА ЗА ТОВА‼️‼️ Това е героичен и свещен момент. Адреналинът и всички други чудни хормони, които вашето тяло ще Ви осигури, няма как да си доставите по друг начин. Раждането е тайнство, наслада, чиста отдаденост и съкровен момент за жената! Раждането е най-хубавото нещо, което ще преживее съзнанието и тялото Ви ако му се доверите и го пуснете с чисти мисли! Повярвайте ми, моля Ви! И нека следващият ви разказ за бебераждането пред бъдеща майка бъде положителен и емоционален!"

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Любопитно е да отбележим, че бебе Владимир дойде на бял свят на специална дата - рожденият ден на татко му. Е, вече двойно по-голямо щастие ще носи на семейството лятната дата. Пожелаваме здраве и много семейни приключения на голямото семейство. 

Източник и снимки: Instagram krasimiramc