Съвсем наскоро мама Даяна и татко Йордан, познати на зрителите от романтичното предаване "Един за друг", споделиха, че са в очакване на трета рожба. До появата на бебето все още има време, затова пък полът вече е ясен! 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Младото семейство събра всички близки приятели и организира специално събитие, на което се разбра какво ще бъде бебето. Чудесна украса, весели емоции, много цветни балони, а накрая и пушек с не какъв да е, а именно... СИН цвят. 

Любопитни ли сте какво споделя по повода развълнуваната майка. Ето и нейните думи: 

"Момче или Момиче

Изключително емоционален момент за нас! 
Думите не стигат да опиша това, което чувствам! Сълзите ли? Те са от щастие, истинско щастие! Да гледаш децата си толкова щастливи, искрени и развълнувани от това, какво ще бъде бебето, толкова нетърпеливи и виждайки пушека да крещят от щастие е това е незаменимо! Аз знам, че те ще бъдат най-добрите и грижовни батко и кака! Въпреки че Таня се натъжи, казвайки, че нещо е влязло в окото и, аз знам че е безкрайно щастлива (Преди няколко дни ми каза: Мамо ако е момче пак ще си го обичам, все пак е каквото Бог е отредил) може да е едва на 5 години, но тя е толкова умна, грижовна и добра! Благодарим на всички, които дойдоха и споделиха този така дълго чакан и желан момент с нас!" 

Момче или момиче - Мила и Сами разкриха пола на бебето

Мило семейство, вие сте безкрайно богати. Обичайте се силно и ценете всеки споделен миг. Бъдете щастливи! 

Източник и снимки: Instagram daqnka