Броени дни след настъпването на астрономическото лято всички деца, посещаващи ясли и градини на територията на община Горна Оряховица получиха като подарък пъстроцветни шапки за слънце.

Те са разнообразни модели и десени, за да може всяко момиченце и момченце да се чувства специално. 

12 служителки в болница се оказаха бременни едновременно

Да изненадат по този начин най-малките жители на общината са решили местни предприемачи, като някои от тях лично доставиха шапките в детските заведения.

Председателят на Асоциацията на промишленото птицевъдство Даниел Божанков, индустриалецът Николай Рашков и фарамцевтът Милена Стоянова разговаряха с работещите в детските заведения. 

„Искахме да зарадваме слънчицата на Горна Оряховица, без това да е ангажиращо за семействата. Слънцезащитната шапка е нещо, от което винаги има нужда, а носи и настроение“, сподели Николай Рашков. Той не скри вълнението си, че десетилетия по-късно продължава да посещава своята детска градина „Здравец“ и детска ясла „Еделвайс“.

Дария - дългоочаквана рожба, родена след рискова бременност

Гостите използваха възможността да изкажат признателност за грижите, които ръководствата и екипите на детските заведения полагат за подрастващите. „Бъдете здрави, щастливи и обичани всички, които се грижите за бъдещето на нашите деца, за бъдещето на Горна Оряховица и на България. Респект!“, обърна се към тях Николай Рашков. 

Близнаци се раждат в окоплодните се мехури - видео показва чудото

По думите му най-големият подарък за човек е да види радост в детските очи. Николай Рашков и съмишлениците му пожелаха безгрижно и весело лято на всички семейства. 

Източник и снимки: https://www.dnesbg.com/