Снахата на Деси Слава проговори за взаимоотношенията си с нея и за пламналата любов със сина ѝ Майки. Както е известно попфолк певицата ще става баба на момиченце. 

Големият син на певицата Майки Вълков и неговата приятелка Анжела Станкова съвсем скоро обявиха със снимки и клипче в социалните мрежи, че ще стават родители. На специално парти двойката разкри пола на очакваното си бебе, което не било планирано, а просто се случило, когато му е дошло времето.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Влюбената двойка повече от две години се радва на любовта си, а познанството им е от доста по-рано, признават те в подкаст на Глориа Йорданова. 

"Ние се познаваме отдавна. Бяхме си приятелчета, споделяхме си. Аз му разказвах за неща от личния ми живот, той ми споделяше… Така изведнъж се случи“ – разказва Анжела за началото на тяхната любов с Майки.

Бъдещата майка споделя още, че е усетила промяна във вкусовите си навици, изгубила е желание да пуши, дори не ѝ се излизало по заведения.

"След като ми закъсня един ден, си взех тест, беше положителен. Искаше ми се да им го кажа, като се приберат. Но не се сдържах и му звъннах на Майки, казах му: "Бременна съм“, а той ми затвори– обяснява тя.

Певицата Десислава ще става баба

Оказало се, че бъдещият баща в това време си миел ръцете и затова реагирал така. Именитата му майка пък видяла, че дори е проронил сълза, която всъщност го издала пред нея.

Синът на Деси Слава искал да си има момче, негови приятели обаче били на мнение, че повече ще му отива да глези момиченце.

Относно отношенията между снаха-свекърва Анжела заявява, че има най-прекрасната свекърва и се разбират перфектно, като допълва, че тя ще е баба само на внучката, но за обществото си остава Деси Слава.

Синът на певицата освен като шофьор и озвучител на майка си, се захваща с най-различни начинания. Иска да трупа пари до 30 години, а след това ще си почива. Анжела обаче няма да се отказва от фризьорството, защото обича работата си.

"Аз имам образование, но тази работа ми дава контакти с различни хора, забавлявам се и съм много добра“ – уточнява младата жена. Вече в напреднала бременност Анжела е спряла да работи, смята че средата не е благоприятна за жена в нейното състояние. 

Въпреки бременността на любимата си, Майки все още не ѝ е предложил брак, но разкрива, че обмисля сватба. Тя ще бъде скромна, само с най-близки на романтично място с плаж и море.

Двамата вече са избрали име за рожбата си, но засега ще го пазят в тайна.

Източник: https://www.varna24.bg/