Звездата от поредицата "Здрач" и "Батман" Робърт Патинсън ще става татко. Щастливата новина съобщи приятелката му Сюки Уотърхаус. 31-годишната модел и певица излезе на сцената на фестивала Corona Capital в Мексико.

"Нарочно се облякох в нещо толкова бляскаво, за да ви отвлека вниманието от нещо друго, което ми предстои", каза тя от сцената, а публиката избухна.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Уотърхаус има връзка с Робърт Патинсън от повече от пет години. Заживяват заедно в Лондон по време на пандемията от COVID-19, докато Патинсън снима "Батман". 

"Много са влюбени", споделят техни познати. "Те не са заедно от толкова дълго време. Но всичко изглежда на бързи обороти. Винаги се смеят и се усмихват един на друг."

В интервю през февруари 2023 г. Уотърхаус разказа за дългогодишната си връзка с Патинсън: "Шокирана съм, че съм толкова щастлива с някого в продължение на почти пет години“, каза тя и добави, че двойката никога не изкарва повече от два месеца, без да се види. 

Уотърхаус също така сподели, че все още е "невероятно развълнувана", когато името на Патинсън се появи на телефона ѝ. "Мисля, че той изпитва същото към мен“, отбеляза тя. 

В България прилагат нов метод при инвитро процедура

Силната любов ражда чудеса - едно малко човече е напът. Пожелаваме на семейството лека бременност и щастливо посрещане на малчо. 

Източник и снимка: https://www.burgas24.bg/