Семейството на Клеър Холт се увеличи с още един член! Колежката на Нина Добрев в „Дневниците на вампира“ и „Древните“, изиграла ролята на Ребека Майкълсън, се похвали с хубавата новина преди няколко дни, споделяйки снимки в социалните мрежи. Това е трето дете за Холт и съпруга ѝ Андрю Джоблон, като двамата се радват на 3-годишната Ели и 4-годишния Джеймс. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

На емоционалния кадър от болницата бебето е със синя шапчица, което, може би, загатва пола. Щастливата майка разкри името на новороденото и така се потвърди, че тя и съпругът ѝ са посрещнали момченце. Името му е Форд Джоблон.

За третата си бременност Холт сподели през май месец, разкривайки новината по време на филмовия фестивал в Кан. Тя публикува серия от снимки преди стъпването си на червения килим.Тоалетът ѝ чудесно очертаваше нейното бременно коремче. „Аз и номер 3“, написа тогава актрисата под снимките. 

Бебето е вече е тук. И всички заедно може да се радват на новия член у дом. В публикациите на Клеър ясно личи колко развълнувани са били двете ѝ дечица от факта, че стават кака и батко. Време е да помагат на мама и тати с грижите, а съвсем скоро и да учат на пакости своето братче. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Поздравяваме семейството и пожелаваме на 

Източник: https://www.tialoto.bg/
Снимки: Instagram claireholt