Сумата за лечението на малкия Гого е събрана. Това съобщи за NOVA майка му Силвия Емилова. Припомняме, че Гого имаше спешна нужда от средства, за да продължи да се бори с болестта на Хиршпрунг.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Сумата за лечението беше непосилна за семейството, но за щастие в кампанията му се включиха много дарители и средствата бяха събрани за по-малко от два дни.

Силвия Емилова изпрати благодарствено писмо към екипа на NOVA и сутрешния блок "Здравей, България”.

В групата „Заедно за Гого” можете да продължите да следите състоянието на детето.

„Здравейте, семейство на NOVA и "Здравей, България"!

Пише ви Силвия Емилова, майката на Георги, за когото отправихте зов за помощ в ефира на сутрешния блок "Здравей, България" на 8 ноември. С радост ви съобщавам, че нужната сума от 15 000 евро е събрана за 48 часа! На 10 ноември, благодарение на вас и всички хора с добри сърца, Гого заминава за Турция, където ще бъде хоспитализиран и ще му бъде приложено нужното лечение.

Нека подадем ръка на 8-годишната Ивон

С най-сърдечни, майчини думи искам да изразя своята благодарност към целия екип, който работеше за каузата на Гого!

Бъдете здрави и благословени, вие и вашите семейства! Няма по-голямо щастие от това, една майка да види как детето ѝ стъпва смело напред, с една крачка по-близо към успеха по пътя на своето оздравяване! Вярваме, че ще успеем с вашата подкрепа и подкрепата на цяла България! Респект към всички!

У нас в последните години процентът на недоносените бебета е около 11%

Поздрави от Гого!

Вие сте част от нашето голямо семейство! Ще ви държим в течение! Благодарим ви!”

Източник и снимка: https://nova.bg/