Здравейте, скъпи дарители, аз съм майката на Ивон. Тя е едно 8 годишно дете, лъчезарно и добро. Усмивката винаги огрява лицето ѝ!

На 1 година, когато разбрахме,че има забавено двигателно развитие, започнахме да посещаваме различни специалисти и през 2017г. ни поставиха диагноза Детска церебрална парализа-долна спастична парапареза. През цялото време провеждахме ежедневни рехабилитации, които и се отразяваха добре, но не бяха достатъчни, затова след консултация през 2018г. и 2019г. направихме две Фибротомии, от които имаше значително подобрение и Ивон започна да прави първите си самостоятелни крачки. (Тогава всички вярвахме в чудеса…)

5-годишната Ана-Мария се нуждае от помощ

С времето мускулите и започнаха да отслабват и да губи постигнатите резултати и след преглед от невролог беше установено, че има Аксонална сензо-моторна полиневропатия. (Тогава станахме реалисти и започнахме да се борим с фактите!)

До 2022г. крачетата и силно се изкривиха и направихме консултации с различни ортопеди в България и отговора им беше, че е невъзможна ортопедична корекция (…и по страшни неща.) Тогава се обърнахме към д-р Александър Кребс в Ортопедична болница „Шпайзинг” във Виена, който се съгласи да извърши операцията.

32-годишен баща на две деца се нуждае от помощ

Операцията беше повече от успешна и Ивон отново може да стъпва на краката си и да ходи с наша помощ. Тази година след контролен преглед при д-р Кребс разбрахме, че тазобедрените стави са започнали да излизат и трябва да се направи операция на двете тазобедрени стави едновременно, след която Ивон ще бъде с гипсова шина в областта на таза и краката 6 седмици!

След операцията ще бъде нужна усилена рехабилитация. Желаем да продължим лечението на Ивон в Ортопедична болница „Шпайзинг”във Виена , където ще получи грижите,които заслужава!

Лекари във Великобритания премахнаха яйчници по време на цезарово сечение

Ще бъдем благодарни на всеки, който реши да се включи в нашата кауза!

enlightened Подкрепете Ивон с дарение с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut
https://pavelandreev.bg/campaign/shtastlivo-badeshte-za-ivon
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/