"Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни!" Това написаха в профилите си в инстаграм щастливите родители Сами и Мила. На 1 ноември те посрещнаха първордната си рожба, а ето, че вече споделиха и чудесни кадри с малкия юнак. 

yesНАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

След три дни в преносване, Тарек се появи на бял свят чрез секцио - голямо бебе, с много коса и красиви, дълбоки очи

Мама и татко се радват, бебчо се усмихва сладко-сладко, а щастлвите сърца ликуват ли ликуват за желаната победа. 

Мила и Сами написаха още: 

"Той имаше дълъг и труден възход към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22 г., кулминиращ в 13:03 ч. на обяд в понеделник.

С тегло от огромните 4,025кг, перфектно телосложение от 52 см и супер прическа, пълна с коса, той е страхотен изпълнителен директор с безмилостен график за акане.

Тарек Хоссни отне трона от Мила Савова, 1-вата кралица на кралствата, но я остави да служи като “Ръка на краля” в командването.

Що се отнася до Сами... той е само един шегаджия в неговото кралство. Натоварен да почиства палубите от изпражнения, да изхвърля боклука, и какво ли още не и поддържа “първокласно тяло на татко”...,той с охота прие ролята си.

yesДа родиш трета рожба - разказ в кадри

Почти сигурна съм, че току-що ме погледна право в очите, докато пускаше бомба с размер, достоен за световен рекорд в пелената си.

Това е всичко засега. Предстои още, както съм сигурна, че знаете…"

Да, съмнение няма - предстоят много вълнения, бебешки плач, аромат на бебе и още и още.

Тарек, бъди здрав, за другото ще помагат мама и тати. 

enlightenedНапомняне: Новият ни брой вече е в търговската мрежа. Сред безбройните полезни разговори с отлични специалисти и вълнуващи личности, ще откриете и любипитно интервю с Мила, в което тя ни разказва откровено за своите 9 месеца. Какво друго ви очаква между страниците на брой ноември/декември, вижте тук: https://tinyurl.com/625duk9f

Източник и снимки: Instagram milassavage