Вчера, във фейсбук страницата на УСБАЛАГ Селена намерихме сладка новина, която искаме да споделим с вас. Числа, дати, специални събития - раждането на малката Алина не е съвсем обикновено. Защо? Следващите редове ще ви разкажат.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

"Празнуваме заедно с пациентите си! Техните специални моменти са радост и за нас, и сме щастливи, че имаме възможността да ги споделим с вас - нашата общност, която съпреживява и изпраща позитивната си енергия. А днес една от нашите пациентки има цял букет от поводи да се чувства празнично.

Днес Велина празнува 33-тия си рожден ден. Днес тя държи в обятията си новороденото си второ дете – прекрасната Алина. А утре ще изпрати в първи клас батко Станислав

„Много се притеснявах, че раждането ще бъде препятствие за това да бъда до Станислав в този толкова важен ден на преход в живота му, какъвто е тръгването на училище“, разказва мама Велина.

Джулиана Гани: Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима

А нашият екип направи всичко възможно, за да ѝ осигури възможността да посрещне заедно с детето си първия учебен звънец. Алина се появи на 12 септември в екипа на д-р Георги Амалиев, неонатолога д-р Ана Миовска и ак. Аргирова. Датата не е изненада. Велина споделя, че всичките ѝ прегледи в кабинета на д-р Амалиев от началото на бременността са се случвали на 12-та дата. Затова съвпадението просто продължило до края.

Пожелаваме на Велина да бъде честита и да посреща всичките си рождени дни с такава радост и любов, с каквато скочи в 33-те. На батко Станислав пожелаваме на добър час в училище! Да бъде любопитен за нови знания и да намери прекрасни приятели, с които да преживее истински приключения. А на малката Алина – добре дошло, мило момиче! Най-хубавото е пред теб! Изживей го в здраве!"

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Екипът ни се присъединява към хубавите пожелания, на мама и тако желаем щастие, на баткото - успех, а на бебе Алина казваме с радост и вълнение: "Добре дошло, мило момиченце!"

Източник и снимки: FB УСБАЛАГ Селена