Астрологията твърди, че зодията оказва голямо влияние върху характера и бъдещето на един човек и има все повече доказателства в полза на тези твърдения. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Астролози и учени смятат, че най-умните и успешни деца се раждат в един от месеците в годината. Техните изчисления са на базата на много проучвания. Дали това е съвпадение или пък такава е подредбата на звездите, преценете сами.

Подарък за детето според зодията

Според изследвания на учени... 

Данните за способностите на децата се основават на резултатите от овладяването на образователната програма от страна на учениците. Експертите, които са се занимава с проучването са от Торонто, Флорида и Илинойс. Те са тествали над 1 милион души. Възрастта на децата, взели участие в експеримента е от 6 до 15 години, а способностите им се изучават независимо от възрастта.

Резултатите категорично показват, че най-интелигентните деца са родени през септември. Средната оценка на родените именно през този месец е била много по-висока от средната оценка на родените през всички останали месеци.

Тя е бременна? Какво да очаквате от Нея... според зодията

Важно е да се отбележи, че разликата между тях и останалите в пъти по-голяма, тъй че няма никакво място за съмнение, смятат експертите.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР 

Учените обаче не твърдят, че причината най-умните деца да се раждат през септември е именно разположението на звездите и зодиакалния им знак. Според тях всичко идва от възрастта. Децата, родени през септември понякога са с цяла година по-гoлеми от връстниците си, пише jenata.blitz.bg.

Източник: https://informativno.eu/