Семейството на Клеър Дейнс и Хю Данси се е увеличило с още един член. Актрисата от "Homeland" и Данси вече са петчленно семейство, след като се сдобиха с момиченце, потвърди представител на фамилията пред CNN. Те все още не са обявили името на третото си дете, което ще си има двама по-големи батковци - Сайръс и Роуан, съответно на 10 и 4 години.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

През януари, малко след като за първи път беше съобщена новината за бременността на Дейнс, актрисата, носителка на "Еми", се появи в "Tonight Show Starring Jimmy Fallon" и каза, че това ще бъде третото ѝ дете, "и мисли, че последното".

"Това беше изненада. Тази бременност просто ми се случи", пошегува се тя, като по-късно каза, че тя и Данси са "развълнувани". Актрисата също така говори за това как синовете ѝ весело са реагирали на новината. "Сайръс някак се примири с това", каза тя, а Роуан какво да каже, като "най-лошото вече се е случило - името му е Роуан", пошегува се още екранната Жулиета, която придоби световна слава с ролята си във филма от 1992 г. "Ромео + Жулиета" на режисьора Баз Лурман, в който си партнира с Леонардо ди Каприо.

Източник: https://www.actualno.com/