Ако се затруднявате с избора на подарък за дете, ето един жокер. Дори и да не вярвате в астрологията, това все пак може да бъде една спасителна насока, ако се окаже, че в последните дни преди празник, вие все още не сте подготвили изненадата. 

ОВЕН 

Представителите на този знак обичат да са в центъра на света, затова и подаръкът за тях трябва да бъде нещо голямо, блестящо и шумно, което ще привлече всички погледи. Може да не е толкова практично – по-важно е да бъде марково.
 
ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ ОВЕН >>> ТУК 
 
ТЕЛЕЦ


Телците са здравомислещи и практични и предпочитат функционални подаръци. Най-добрият избор е нещо, което ще им служи всекидневно, може да се разглобява и да се ползва за различни цели. Луксозните, красиви вещи също ще ги впечатлят, защото те имат развит естетически усет.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ ТЕЛЕЦ >>> ТУК 
 
БЛИЗНАЦИ

За близнаците жестът е по-важен от самия подарък - той трябва да бъде поднесен с подходящо послание и опаковка. Добре е да е интригуващ, забавен и да провокира безграничното им въображение.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ БЛИЗНАЦИ >>> ТУК 

РАК

Емоционални и паметливи, раците отдават значение на всеки миг от живота си, затова трябва да знаете, че подаръкът ви ще бъде помнен и тълкуван различно в годините напред. Детето рак предпочита само да си избира подаръците. Най-важното за него е емоцията, с която ги поднасяте.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ РАК >>> ТУК 
 
ЛЪВ

Царят на животните обича да е на върха, да му се възхищават и да го хвалят. Изберете нещо, което ще му помогне да се изяви и да блесне. За момичетата дрехите са добър избор, както и различните луксозни аксесоари. За момчетата са подходящи всички игри, свързани с войници и коли.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ ЛЪВ >>> ТУК 
 
ДЕВА

Девата е реалист, не обича крайностите и цени практичната страна на нещата. Ако детето е по-голямо, пари в плик ще свършат добра работа, стига да не сте противник на тази практика. За по-малките са подходящи пособия за създаване на изкуство, конструктори, пъзели, монополи.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ ДЕВА >>> ТУК 

ВЕЗНИ

Везните са изявени естети, затова най-много ще се зарадват на красив подарък, който подхранва вроденото им чувство за хармония. Такива могат да бъдат хубавите дрехи и аксесоари, пъстрите играчки, декорация за стаята. Всъщност, те самите често не са наясно какво искат, така че любезно ще се зарадват на всичко, което им подарите.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ ВЕЗНИ >>> ТУК 

СКОРПИОН

Скорпионите са авантюристи и откриватели, затова ще ги зарадвате с неща, свързани с пътешествията, историята и науката, като комплект за химически опити, микроскоп, атласи, енциклопедии, принадлежности за фокуси.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ СКОРПИОН >>> ТУК 

СТРЕЛЕЦ
 
Детето стрелец е идеалист и не обръща особено внимание на материалния свят. То е любознателно и обича неща, свързани с изследвания и пътешестия. Спортът често е негова страст, затова няма да сбъркате, ако изберете спортни аксесоари.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ СТРЕЛЕЦ >>> ТУК 

КОЗИРОГ 
 
Козирогът е по-зрял от връстниците си, сериозен и практичен. Обича да работи с ръцете си, затова всякакъв вид играчки за сглобяване и строители са подходящи. Увлича се от тайнствените светове, затова ще го впечатлите с карти за гадаене, магьоснически атрибути, загадъчни играчки.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ КОЗИРОГ >>> ТУК 
 
ВОДОЛЕЙ 

Детето водолей е интелигентно, любопитно и променливо. Ще го спечелите с играчка, която е предизвикателство за ума му, или пък с пособия за изследване на света. Важно е да бъде нещо, което ще докосне мисълта и въображението му.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ ВОДОЛЕЙ >>> ТУК 
 
РИБИ

Децата риби са с артистични наклонности, затова изберете за тях подарък, свързан с различните видове изкуство – рисуване, музика, танци. Например за момченцата - инструменти, боички, дискове с песни, а за момиченцата - палци и пачка за балет.

ПРОЧЕТИ ЗА ДЕТЕ РИБИ >>> ТУК