Мили читатели, каним ви на вълнуващо пътешествие. Кажете "Здравей" на нашия СЕМЕЕН ХОРОСКОП!

Вярвате ли, че разположението на небесните тела е свързано със случващото се в човешкия свят индивидуално и колективно, а дали денят на раждане разкрива личността? От незапомнени времена хората търсят знаци за съдбата си по звездите. Хороскопите стават важна част от живота ни. Но освен датата на раждане, определящ за характера и пътя на новороденото е и денят от седмицата, в който то е дошло на бял свят. Как вие се вписвате във всичко това обаче... ще научите само с един клик “⬇”

Да, ние сме ,,на ти'' със сериозните теми, същевременно никога не забравяме и да се смеем --  напомняме ви колко важно е да последвате този пример. С щипка хумор създадохме нашия семеен хороскоп.

Целта му е да ви изненада, разкривайки забавни съвпадения, интересни зодиакални връзки между мама, тати и бебе, смели комбинации, в които ще се преоткриете като родител и които ще ви помогнат да опознаеете по-добре характера на вашето мъниче. Нека ви издадем нещо. Звездната карта на детето ви понякога е огледало на вашия майчин образ.

Семейството е една минивселена и всичко, случващо се в нея, е единствено, неповторимо, специално и ваше. Много често обаче има интересни "случайности", които ни карат да се замислим... И нерядко зодиите са пряко намесени. 

Е, май е време, да се забавлявате! Приятно пътуване.