Да посрещнеш рожба за първи път е щастие, което не може да бъде описано с думи... Понякога обаче силната емоция бива уловена в кадър. 

В бразилска болница, минути след раждането на сина му, един баща застава до неговото креватче и започва да се моли. Снимката разкрива истинската красота на новия живот и бащинството. Тя е направена от Jana Brasil Photography и заедно с останалите уловени моменти е публикувана в личния Instagram профил на щастливия баща Виктор Калмон. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

След като за първи път става баща, 33-годишният мъж споделя: 

„Това е момент, когато изведнъж те удря гръм, ръцете ти започват да треперят, защото изведнъж осъзнаваш целта и смисъла на живота си. Казвам на Бог: „Благодаря!“, на жена ми – „Обичам те!“, а на сина ми – „Добре дошъл!“

Синът на име Иван се родил през юли 2018 година и оттогава снимката на Калмон се разпространява в интернет. В интервю за бразилското списание Crescer Калмон говори за решението си да се помоли: 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

„Оказах се в центъра на трудна ситуация, всичко това беше ново за мен и страхът ме обзе. Сега трябваше да се грижа не само за себе си, но и за нов човек. И преодолях притеснението, коленичих и се обърнах към Бога. Помолих го да ми помогне да израсна, да стана по-добър, да бъда добър баща и добър съпруг, да се развивам и да работя така, че синът ми никога да не изпитва нужда.“

Източник и снимки: https://svobodnazona.com/