Тя е само на 34 години, но вече - освен кариера на световно ниво (супермодел, автор, дизайнер, дори и инфлуенсър) има и три деца. Близнаците Малахи и Роман, които се родиха преди няколко месеца и първородният Исак Менелик Джовани, появил се в началото на 2020 г. Дами и господа, на вашето внимание представяме Ашли Греъм.

Кърмене и грижа за бебето - Подготовка и подкрепа
 

,,Стрийте ме карат да се чувствам като супергерой”, е само една от колоритните фрази, чрез които тя открито заявява любовта към своите извивки и някои ,,недостатъци”. Ашли дава самочувствие на милиони по-пухкави жени да харесват и приемат себе си, доказвайки, че красотата има много лица и форми. Тя промени завинаги света на модата, позирайки смело и с увереност за едни от най-популярните списания, колаборирайки с топ дизайнери и брандове. Целулит? Размер извън рамката? Да!!! И няма нищо лошо в това, особено когато си сред изключително високо платените модели в бранша и разрушаваш предразсъдъци, освобождаваш от комплекси и си цветен пример.

Невероятно! Близнаци се родиха в различни години

Причината днес да ѝ обърнем специално внимание е и предстоящста Световна седмица на кърменето. Ашли печели точки не само в професионален план, но и в ролята на мама. Тя кърми близнаците си и не се притеснява да споделя кадри от тези моменти. По всичко личи, че е почитател на привързаното родителство.