Многодетната майка Жасмина Тошкова, която навремето стана известна като асистентка в предаването "Сделка или не", не е строг родител. Хубавицата, омъжена за милионера Ариф Маджид, роди четвъртото си дете преди три месеца. Сега тя се радва на три дъщери и един син. Ех, че сладко богатство е да си мама на 4. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Чаровната жази признава, че глези наследниците си и не им се кара дори когато правят бели. "Много съм мека. Понякога ми е смешно, когато децата са направили някоя глупост и от мен се очаква да им направя забележка, но аз не мога, не ми идва отвътре", коментира Жаси за методите си на възпитание. И допълва, че по-големите ѝ деца се стараели да помагат в грижите за бебето Самая. Баткото се включвал най-активно, макар че в началото доста ревнувал.

Помните ли сладкия Иван, роден след рискова бременност? Вече е на 4

Бившата асистентка на Румен Луканов и настояща инфлуенсърка бързо влезе във форма след раждането, въпреки че все още тренира само два пъти в седмицата. Тя се надява, че скоро ще може да увеличи спортната си активност и да изчисти напълно излишните мазнини.

Източник: https://www.plovdiv24.bg/ 
Снимки: Instagram jasminnemajid