През първите месеци, след като станат родители, повечето хора се отдават на това да се приспособят към драстичната промяна, която настъпва в живота им и не мислят за появата на още деца.

И макар да е така, понякога съдбата ни носи неподозирани изненади. Майката, за която предстои да ви разкажем, беше изумена да открие, че е бременна отново - само седмици, след като бе родила първото си бебе. И това не е всичко - бебетата в корема този път се оказват две. 

Лекари спасиха единствения шанс на жена да стане майка, а тя рискува своя живот, за да даде Живот

Родителите Шейли Буш и Микел са претърпели спонтанен аборт. Ето защо раждането на тяхното момиченце Хейсли ги прави безумно щастливи. Докато все още свиквали с мисълта, че вече са родители, разбират новината за близнаците. Малката Хейсли е само на няколко месеца, когато нейните родители разбират, че очакват още деца - да, не едно, а цели две. Има и още. Случва се така, че близнаците Харлоу и Оуклин се раждат по-малко от 11 месеца, след като се е родила тяхната сестричка. Тоест майката ражда три момичета в рамките на една година. Невероятно!  

"Бяхме над луната, когато Хейсли се появи в живота ни, и веднага щом стана безопасно, ние просто започнахме да правим секс отново“, казва Шейли от Юта, САЩ. „Не мина много време, преди да получа всички признаци на бременност и 12 седмици след раждането на Хейсли разбрахме, че съм бременна отново." Когато им съобщили, че очакват близнаци, за родителите било трудно да повярват какво се случва. „Да преминеш от сърдечната мъка на спонтанен аборт до чистата радост да донесеш на света три красиви момичета за по-малко от година беше нещо наистина голямо."

„Аз и съпругата ми просто запазихме вярата и сега имаме семейството, за което винаги сме мечтали.“ Хейсли, която вече е на три години, се роди в 37 гестационна седмица през ноември 2018 г., а Шейли роди близнаците Харлоу и Оуклин, които вече са две, през октомври 2019." За един месец всяка година дъщерите им ще бъдат на една и съща възраст, но Хейсли ще бъде една степен над близначките, когато евентуално тръгнат на училище. Общо Шейли е била бременна почти 18 месеца без прекъсване – само с шест седмици между тях.

Мъничката Рабия, родена 980 грама, вече е добре

Това, разбира се, се е отразило на тялото на жената и в момента тя чака операция за възстановяване на коремните мускули. „На моменти беше трудно – особено през последните няколко месеца с близнаците“, казва тя. „Различното усещане да имаш две бебета, които растат вътре в теб, в сравнение с едно наистина е доста екстремно."

Макар да е било трудно и сега да има последици за корема на Шейли, тя споделя, че все пак всичко си е заслужавало. „Толкова съм развълнувана какво крие бъдещето за мен и семейството ми.", споделя още майката. 

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/