Актьорът Горан Иванов, известен като един от полицаите от ДАНС в сериала "Братя“, е влязъл в нова роля - най-важната в живота му. Радостни сме да споделим новината с вас - Горан вече е татко на момиченце. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

За щастливото събитие съобщи самият той в личния си профил във Facebook. Към думите, които сподели, добави и кадър, пропит с вълнение, топлина и благодарност. Ето и какво написа развълнуваният татко: 

"Щастлив съм да ви споделя, че днес на 12.07.2023 г. в 01:11 ч. се роди нашата прекрасна дъщеря Яна Горанова Иванова. Яна и любящата ѝ майка Инна са в добро здраве.

Гледах с очите си как детето ни се ражда и мога да ви уверя, че няма по-невероятно и разтърсващо усещане от това! Буря от емоции, които отприщват сълзи от щастие и възхищение към природата и силата на майката.

Сърдечни благодарности на д-р Павлина Арабаджикова, която следеше цялата бременност, на д-р Красина Личева, акушер-гинеколог Елеонора Русева, както и на целия екип на МБАЛ ,,Надежда’’, които помогнаха на Яна да се появи на бял свят." 

Краси от Фермата: Твърде малко се говори и се мисли за бременната жена

Горан Иванов предложи брак на любимата си Инна Тодорова в края на миналата година. Предложението бе направено в Швейцария. Приказката на двамата влюбени става все по-красива. Ето, че от вчера те са мама и татко. Желаем щастие на семейството и безгрижно детство на малката Яна. 

Източник и снимка: Facebook Горан Иванова