Актрисата Ашли Бенсън, която стана известна с участието си в мистериозния тийн сериал "Малки сладки лъжкини", е бременна с първото си дете, съобщи UsWeekly. То е плод на любовта ѝ с Брандън Дейвис, с когото блондинката има връзка от началото на годината.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР 

"Ашли е в около четвъртия месец от бременността си и е много развълнувана, че ще става майка. Вече внимава с какво се храни и се старае да се грижи добре за тялото си. Семейството ѝ също е много щастливо от новината за бебето", споделя близък до актрисата, която преди време имаше кратка връзка с британския модел Кара Делевин.

Според близки до Ашли и Брандън, бременността ѝ не е голяма изненада, тъй като 33-годишната актриса никога не е крила, че мечтае да бъде майка.

"Тя много искаше да създаде семейство с Брандън. Той също е споделял, че това е от важно значение за него и ѝ го е казвал още в началото на връзката им. Допреди двамата да се съберат, за Ашли не беше на дневен ред да става майка, но това се промени в момента, в който се влюби в него", разказва техен приятел.

Между 50 и 60 хиляди деца се раждат годишно в България

Бенсън и 43-годишният Дейвис, който е внук на нефтения магнат Марвин Дейвис, за първи път предизвикаха слуховете, че са заедно, през януари тази година, когато се появиха на баскетболен мач. Двамата обаче официализираха връзката си едва няколко месеца по-късно. Не след дълго Дейвис предложи брак на половинката си, което стана ясно от публикация в Instagram.

Източник: https://www.plovdiv24.bg/