,,9 месеца'' подготвя нещо специално и различно - бъдещи и настоящи баби ще имат възможността да се включат в безплатен курс на тема „Грижи и хранене на бебето“. Инициативата ще бъде водена от акушерка Мария Евгениева, която ще сподели своя дългогодишен опит и най-новите препоръки за грижата за новородените.

Защо е важен този курс?
С годините възгледите за отглеждане на деца се променят, което често води до конфликти между поколенията. Бабите, които са отгледали своите деца по един начин, могат да срещнат нови предизвикателства с актуалните препоръки и методи. Курсът цели да преодолее тези различия и да създаде хармония в грижите за бебето.

Какво включва курсът?

ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА:

  • Промените в грижите и храненето на бебето от времето, когато сегашните баби са отглеждали своите деца.
  • Новите препоръки от специалистите.
  • Как да разпознават и разбират езика на тялото на бебето.
  • Най-честите заблуди относно методите и нагласите за отглеждане на бебето.

Коя е Мария Евгениева?
Мария Евгениева е утвърдена акушерка и консултант по кърмене в София с богат опит. Тя предоставя консултации по кърмене, предродилна подготовка и обучение в грижи за бебето, както и проследяване на детското развитие чрез скрининг система ASQ-3. Мария е активист за възстановяване на патронажната грижа от акушерки като най-добрият начин за оказване на висококачествена подкрепа на бременни и родилки. От 2014 година тя води курсове за бъдещи баби, а сега ще предложи своя опит и съвети безплатно.

Място и време:
Курсът ще се проведе в конферентната зала на ниво +2 в Bulgaria Mall. За да стигнете до там, минете покрай магазин Комсед и фризьорски салон Емали, следвайки указателната табела „Infinity Tower“. Качете се с асансьора, който сензорният екран ви посочи. Той ще ви остави пред самата зала, не е нужно да натискате нищо, докато сте в асансьора.

Всички пордробности за събитието ще откриете ТУК