Най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям навърши 4 години на 23 април. По този повод семейството сподели нови официални портрети на момчето, на които то се забавлява на плажа. Снимките са направени по-рано през месеца на брега на Норфолк. Техен автор е херцогинята на Кеймбридж, която често снима децата си и е голям любител на фотографията. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Малкият чаровен принц очевидно обожава да позира, а щастието му личи от широката усмивка, която грее на неговото лице. Момченцето е облечено в сив пуловер от Olivier London, под който носи карирана бяла риза. Всичко това беше комбинирано с тъмнозелени къси панталонки. Обувките, разбира се, бяха оставени у дома, а Луи бягаше бос по плажа. Насладата от това вълнуващо пътуване е голяма. В ръката си момчето държи и топка за крикет.

Eва Веселинова отпразнува рожден ден на близнаците

Кадрите по случай рождения ден идват четири месеца след последната публична поява на принц Луи. Тогава семейството му сподели коледна снимка, на която той позира заедно с мама, татко, сестра си Шарлот и брат си Джордж. По-големите деца на принц Уилям и Кейт последно бяха видени по време на великденската служба в Лондон преди седмица.

Източник и снимки: https://www.bbc.com/