Ева Веселинова зарадва последователите си с красиви снимки от рождения ден на двете си близначета – Борис и Стефания.

„Беше приказно и ще помня този ден цял живот! За мен беше важно близнаците да си играят и да преживеят едно приключение. Получи се точно така!“, споделя чаровната мама.

Празненството, разбира се, има акцент – мече и зайче. Стилна украса, живи цветя, балони и чудесна декорация към сладките изкушения привличат вниманието на всеки, който се наслаждава на кадрите.

На този специален ден е и кръщенето на близнаците. В социалните мрежи Ева сподели подробности около организацията и детайлите, за да е полезна и на други родители.

Ева Веселинова и историята на бременността с две чудеса

"Малките ми християнчета! Ще остане приказен спомен от този ден.  Беше хубав, организиран и спокоен празник! А Борис и Стефания приеха най-важното тайнство - Кръщението! Така техният човешки дух укрепна и доби възможността да расте свободно, водейки ги по пътя на доброто и светлината.  За този толкова важен ден избрахме манастир "Света Петка" над Банкя. Мястото е сантиментално за мен и мъжа ми. Имаме си история там и сме водили децата няколко пъти. На мен винаги ми е било любимо място! Енергията е невероятна!‘‘, допълва телевизионната водеща.

Екипът на ,,9 месеца‘‘ приема щастливите емоции на семейството и като свои, защото Ева изгря на корицата на юбилейния брой на изданието, с който отбелязахме 25 години. Тогава тя бе още бременна с тези прекрасни деца! Малките съкровища ще останат завинаги свързани с емоцията и силната обич, вложени в основата на този брой.

Снимки; instagram