Здравен информационен център "Медикъл Караджъ" има удоволствието да предостави на българските родители изключителната възможност за безплатни консултации с д-р Селвиназ Едизер – специалист по детска неврология от болница Мемориал Бахчелиевлер, Истанбул. 

Ден на отворените врати в обновеното родилно отделение в Габрово

Това е уникална възможност за родителите на деца с различни неврологични състояния да получат професионално второ мнение и насоки за лечение от висококвалифициран специалист с дългогодишен опит.

Д-р Едизер е специалист в диагностиката и лечението на сложни неврологични състояния при деца.

Какви състояния консултира д-р Едизер?

Д-р Едизер е специализирана в лечението на редица неврологични състояния при деца, като се фокусира върху следните проблеми:

Епилепсия – Тя прилага разнообразни терапевтични подходи за управление на епилептични пристъпи, включително нелекарствени методи като кетогенна диета и стимулация на вагусния нерв, които са особено ефективни при случаи на резистентна епилепсия.
Двигателни и говорни нарушения – Д-р Едизер работи с деца, които имат затруднения в развитието на движенията или речта, и предлага индивидуализирани планове за рехабилитация и подобрение на тези функции.

Фебрилни гърчове – Тези гърчове, предизвикани от висока температура, могат да бъдат обезпокоителни за родителите, но д-р Едизер би могла да даде препоръки за бъдещо поведение при подобни случаи.
Мускулни и метаболитни заболявания – Специалистът е с богат опит в лечението на редки метаболитни и мускулни заболявания, които често изискват специализирани методи за диагностика и лечение.

Спасиха майка и бебето ѝ след спешно секцио в 32-ра седмица

Консултациите ще се проведат на 5-ти октомври 2024 г. в София. 

Записвания: За да се запишете за консултация с д-р Селвиназ Едизер, моля обадете се на 0878 500 730.

Как протичат консултациите?

Консултациите с д-р Селвиназ Едизер ще се проведат на база предоставена медицинска документация. Пациентите трябва да подготвят и представят цялата налична медицинска информация, включително:
- медицински изследвания;
- образни изследвания (като МРТ или КТ);
- лекарски становища и резултати от предходни лечения. 

4-годишно дете оцеля след прекратяване на животоподдържащото му лечение

Важно е да се отбележи, че физикални прегледи няма да бъдат извършвани. Консултацията ще се фокусира върху оценката на документацията и обсъждането на възможностите за лечение.

За повече подробности относно консултациите с д-р Селвиназ Едизер, посетете www.medikara.com или се свържете с нас на телефон 0878 500 730.

Източник: https://petel.bg/