Здравейте, приятели и благодетели!

Моля Ви, помагайте!

Апел за помощ - Стъни да има светло бъдеще

Днес ме "помолиха" да се издължим в клиниката. Имаме натрупано задължение в размер на 11 860 евро. Обясниха ми, че ако не последва плащане в рамките на следващите два дни, няма да направят вливката на Алтуз@н, насрочена за петък 22.09. и ще спрат и рехабилитацията от понеделник 25.09.

Спрем ли лечението, единственото, което ни даваше надежда досега, не знам, какво ще правя. Искам Гошо да се прибере, искам да си е с нас, но състоянието му не позволява това в момента, а българските лечебни заведения, уви, няма какво да ни предложат.

Не мога да измисля, как да се справя с тази ситуация.

Гошо е моят герой. Той влага много старание и полага неимоверни усилия всеки ден с надеждата и мисълта да сме заедно отново и да се върне при мен, Ивка и Мими. Не смея да му кажа, че имаме финансово затруднение. Всеки път, когато разбере изпада в депресия и спира да съдейства на рехабилитаторите. Тъкмо е излязъл от дупка и се притеснявам, че желанието му за борба ще се попари отново.

Фондация 'Даная' идва, за да спасява деца и родители

Моля Ви, помогнете ми според възможностите си.

Било със средства, било със споделяне на постовете ми, с молитва и положителна енергия.

enlightened Още за случая на Георги може да прочетете >>> ТУК 

Дарителска сметка:
Пощенска банка 
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
или чрез
Платформата на Павел Андреев:
 https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s… 
Благодаря Ви, че четете моите постове, макар да Ви носят тревога. Благодаря Ви, че ги споделяте и че взимате каузата ни присърце.
Бъдете здрави!

Източник: Facebook Корнелия Романова- Колеолова