Бащата на две момиченца 45-годишният Георги е в турска болница вече повече от година. С тежката диагноза мозъчен тумор. „Успяхме да го закрепим. Но сме със задължения за близо 20 000 евро. И продължават да се трупат. Дават ни седмица срок за погасяване на тази сума“, разтревожана е съпругата му.

Рори се бори за живота си от първата поета глътка въздух

През 2021 г. животът на семейството се преобръща. Поставят диагноза на Георги – мозъчен тумор, който спешно трябва да бъде опериран. След двумесечен курс на химио- и лъчетерапия в България, състоянието на му драстично се влошава. Лекарите обявяват на семейството, че има още две седмици, до месец живот.



Тогава заминават за Турция. В клиника Анадолу Джон Хопкинс правят изследвания на генетичната мутация на тумора. Започват таргетна терапия с американски медикамент.
С помощта на роднини и познати е събрана необходимата сума за стартиране на терапията. Скоро положителните резултати са налице.

5-месечно бебе оцеля по чудо, след като се оказа, че има игла в стомаха

Георги отново говори, движи се с помощта на рехабилитация. Надеждата се връща.

Сега в семейството му обаче са отчаяни. „Гошо е потиснат, защото е наясно, че трудно събираме парите. И без помощта на добри хора, няма никакъв шанс някога ще се върне жив при децата !“, не е на себе си майката.

Момиченцата му плачат, научавайки, че няма да стигнат парите: „Тате да оздравее, друго не искаме!“.

Едно семейство сбъдна мечтата си за втора рожба

„Мили Хора, приятели и непознати благодетели, благодаря, че помагате да си върна да спасим Гошо! Притисната съм до стената, защото отново имаме остра нужда от финансова помощ. Спешната сума, която трябва да съберем възможно най-бързо, за да погасим задълженията си към клиниката, възлиза на 14 700 евро. Налични имаме 640 лв.“

Сметката, по която можете да подкрепите лечението на Георги е в
ПОЩЕСНКА БАНКА
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Моля Ви, помогнете ни пак!
Със средства, със споделяне на поста, с молитва чудото ни да се сбъдне! С каквото можете!

Източник и снимка: https://plovdivmedia.bg/