Собственичка на апартамент на ул. Липа в столичния кв. Лозенец се оплака от тормоз, счупен прозорец и залепена врата. Достъпът до жилището ѝ е ограничен - наемателят ѝ не може да влезе или да излезе, наложило се да скочи през терасата, за да отиде на работа.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Причината за тормоза е претенция от съсед, който смята, че има право на част от апартамента, защото според него той е "портиерско помещение". Мъжът иска и да му се предоставят ключове от имота и достъп. Според него покупката на апартамента е незаконна.

26-годишна родилка почина в Благоевград

"Проблемите започнаха в началото на месец август, когато лицето постави бележка, че наемателят трябва да се изнесе", разказва потърпевшата Радина пред Нова телевизия.

След удари в корема бременна жена губи бебето си

Вечерта на 1 август мъжът чупи един от прозорците на апартамента, залепва входната врата с лепило, като наемателят е принуден да излезе от апартамента през терасата.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Междувременно съседът написал със спрей във входа "послания" до собственичката на апартамента. Собственичката на апартамента, която е в напреднала бременност, се надява институциите да вземат отношение за постоянния тормоз и ограничения достъп до имота ѝ. Само през този месец вече има подадени няколко жалби.

Източник: https://stolica.bg/