Своята първа глътка въздух днес поема бебе Борис. Добре дошло, мило дете! Ти си безценен дар, ти си благословия, ти си любов. Твоята мама дари яйцеклетки, защото желае да помогне и на други семейства да сбъднат мечтата си да бъдат родители. Дарява добро, а скоро след това то се връща обратно при нея. Ето, че днес мама, татко и твоите каки посрещат теб! Появата ти е доказателство, че страховете за дете след донорство на яйцеклетки са неоправдани, ненужни, излишни. Вяра, надежда и силно, нестихващо желание да имаш още и още деца, ако ги съхраняваш в сърцето си, ще ти помогнат да сбъдваш мечтите си, каквито и да са те. 

Първият рожден ден на едно спасено недоносено бебенце

Донорството е живот / Майки за донорството споделят: 

"Добре дошъл - казваме днес на Борис! 

А Борис е третата рожба на една от нашите Вълшебни жени - героини. Жените, които даряват яйцеклетки, за да могат други семейства да имат щастието да са родители. 

Борис е още един дар на мама, тате и каките. Борис е още едно от бебетата, които разбиват страховете на жените дали след донорство ще имат деца. 

Щастливи сме, че любовта и благословението намират своя облик, именно в децата.

Честит да е Борис! Да е здрав и орисан на щастие! Бъдете здрави цялото семейство! 

Благодарности на екипа на МБАЛ "Надежда"  за грижите по време на бременността и раждането."

199 бебета се раждат през юли в АГ Болница Варна

Екипът ни желае щастие и радост на семейството! Борис ще бъде добър, следвайки светлия пример на своите родители. Да помогнеш, да дариш, да си там, когато има нужда - смисъл е, живот, отдаденост и мисия! Доброто е ценно, щастливи сме да виждаме, че от него има в изобилие! 

Източник и снимка: Донорството е живот / Майки за донорството