Здравейте! Днес пиша, за да помоля за помощ за баща ни и дядо на 3 прекрасни внучета. 

В България бяха казали на татко, че има 3 месеца живот заради цирозата която има. Когато ни сподели това, ние не искахме да повярваме. След много проведени разговори с български лекари получихме само негативни резултати, но искахме да си опитаме и късмета в Турция, където сега с чернодробна трансплантация той може да бъде нов човек и да получи втори шанс за живот. Защото освен цирозата, която има, е започнало и образуването на рак в черния дроб.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Аз като негова дъщеря искам да бъда негов донор. Дотук всичко е наред, но оттук започва най-трудното за нас - събиране на средствата за трансплантацията. Ако успеем да съберем поне половината сума, за да започнем поне и да се извърши операцията след това ще имаме около 20 дни за останалите пари, докато ни изпишат от болницата. Ще сме изключително благодарни на всяко едно левче, за да успеем да спасим нашия татко и дядо да успеем да му създадем още много хубави спомени с прекрасните си внучета.

Никога не съм си представяла, че може да попаднем в такава ситуация, но ето, че животът е пълен с изненади и се моля да не ни отнеме един от най- важните хора в живота. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Нека Бог помогне на всички останали в нужда и не остави никого в такова безизходно положение. Предварително хиледи благодарности на всички ангели, които ще ни помогнат в този тъй труден момент за нас. 

enlightened Подкрепете Сунай с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut: https://pavelandreev.bg/…/zaedno-da-spasim-nashiya-tatko-i…

enlightened Включете се в онлайн базара на платформата: https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/