"Добре дошъл на света, моя любов". Това написа в личния си профил в Инстаграм гордият татко Карен Хачатрян. Сладките думи са придружени от още по-сладък кадър, на който Карен е гушнал новороденото. Щастливата мама също публикува кадър с мило послание: Минутата, в която те взех в ръцете миheart Добре дошъл в живота ни Каренчо мой.Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги заедно ангелче мое. Обичам ви @karenhpi , Карен джуниър, @blagoycho___g! Благодаря на д-р Нели Димова от МБАЛ Надежда heart и на целият екип на болницата. Благодаря и на др.Анна Богдановаheart

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Двамата със Златка Райкова се сгодиха в края на октомври 2022 година в Миконос. Златка има дете и от Благой Георгиев, с когото се разделиха преди повече от година. Рожбата им носи името на татко си - Благой.

По време на втората си бременност, докато е в шестия месец, Златка получава забрана от лекарите да спортува, а това се разминава с нейните намерения да си остане физически активна през всички 9 месеца. Това е поредното доказателство, че всяка бременност е индивидуална и всяко женско тяло реагира различно на развиващия се в него плод. 

Много често бременната жена трябва да промени начина си на живот, за да осигури пълноценно развитие на нейното бебе. Макар и да сме свикнали и да обичаме интензивното си ежедневие, понякога лекарите ни съветват да намалим темпото и да се погрижим внимателно за тялото, за да облекчим дискомфорта от промените, през които то трябва да премине. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Бременността е вълнуващ период, но никога не е изключено тя да се превърне в тежко изпитание, носещо риск. Да сме нащрек, внимателни и грижовни към себе си е ключово, за да бъдем на финала ние и бебето ни здрави и щастливи. 

Поздравяваме семейството за появата на малчо. И желаем щастие, топли моменти и още много красиви мечти за сбъдване. 

Снимки: Instagram zlatka_raykova