Да помагаш е признак на сила! Нека покажем, че сме силни, нека подадем ръка на човек в нужда, нека направим добро, за да се върне по-късно то и при нас. 

Наталия Миткова, майка на едногодишно момиченце, е изправена пред тежка битка с коварна диагноза - рак на стомаха. Бившата служителка на Министерство на младежта и спорта не се предава и въпреки изпитанията не губи надежда, че ще се излекува и ще продължи да се радва на живота и рожбите си. Ударите на съдбата не са пожалили цялото семейство, в което има и друг тежко болен член.

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

"Прекрасната Натали, Наталия Миткова, с която дълги години бяхме рамо до рамо в Министерство на младежта и спорта сега се нуждае от нас! Нека помогнем!", призоваха за финансова подкрепа нейни колеги от ММС в социалната мрежа.

Тежките изпитания за Наталия започват от януари т. г., когато ѝ е поставена диагнозата - рак на стомаха. Зов за помощ оправя самата тя в социалните мрежи. 

"Последва операция за пълно отстраняване на стомаха и тежка химеотерапия. Издържах Слава на Бога! За съжаление имам метастази в коремната кухина. Преди няколко дни бях на нова операция, на която ми изляха химиотерапията, директно в коремната кухина и казаха, че в България няма кой да ме оперира, за да отстрани тези метастази и не могат да ми предложат друго алтернативно лечение освен венозна химеотерапия. Свързах се с Център за лечение в Израел, където предлагат по-съвременни лечения и методи за отстраняване на метастазите в коремната кухина. И тук се надявам на вашата подкрепа, за да имам шанс да поживея още малко с децата и семейството си! Сумата, която ще ми е нужда да покрие голяма част от лечението ми, възлиза над 50 000 лв.", разказа Наталия Миткова.

Сумата е непосилна за семейството и близките на Наталия, но те не губят надежда, че всеки, който има възможност, ще подаде ръка и ще подкрепи семейството в тежката им битка.

Сладката Бояна е изписана след трансплантацията в Турция

"Благодаря предварително от сърце на всеки за подкрепата!", обнадеждена е жената.

Който има желание и възможност, може да помогне тук:

Банкова сметка: BG86RZBB91551009834290 КBC банк Наталия Василева Миткова

Пари могат да се превеждат и електронно ТУК: https://tinyurl.com/5fyn7ban

Източник и снимка: https://stolica.bg/