"Mамо, няма да ни оставиш, нали? Не искам да живея без теб, маминце! Може да съм още малка, но и аз ще моля хората да ни помогнат да имаме паричките за болницата!"  Гушка се в нея дъщеричката ѝ.

Да помогнем на един дядо да създаде още хубави спомени с трите си внучета

Здравейте! Казвам се Весела и съм болна от Множествена склероза. Болестта нанесе много поражения върху двигателните ми функции. Трудно ми е да ходя дори и с канадка. Имам две прекрасни деца ( на 5 и 12 години), които ми дават сили и стимул да се боря. Искам да оздравея и да ги отгледам. Да им бъда опора и подкрепа.

С всеки изминал ден, болестта ми прогресира и ежедневието ми става все по-трудно. Опитах различни лечения, подържащи терапии, но състоянието ми се влошава. Научих за HSCT (агресивна химиотерапия и присаждане на стволови клетки), която се извършва в институт Максимов, болница Пирогов, Москва. Те ми дават глям процент надежда да спра болестта. Имат дългогодишен опит с в борбата с Множествената склероза. Кандидатствах и ме одобриха. Датата за постъпване е през месец август. Сумата за лечение е 50 000 евро. Тя е непосилна да се плати от мен и семейството ми. Затова се обръщам към вас с молба за помощ.

С безкръвна операция лекари от болница Токуда спасиха матката на жена

Моля, помогнете ми да оздравея, за да отгледам децата си, да съм им опора и подкрепа. Да съм здравата майка, от която всяко дете има нужда. Благодаря на всички. Бъдете здрави и щастливи!

enlightenedПодкрепете Веси с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut:
https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-vesela-da-spre…
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/