По официални данни от Център за Спешна Медицинска помощ – град Варна (ЦСМП – Варна) до 28.04.2024 г дарената от благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“  Детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ за малко над една година от нейното даряване е посетила 2894 адреса в помощ на хиляди пациенти, което е средно по около 7 адреса/случая на ден.

Детската линейка Аз вярвам и помагам е била в помощ на над 1 000 дечица

Припомняме, че първата за град Варна и чисто нова специализирана и напълно оборудвана детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ на стойност над 260 000 лв бе официално представена преди една година на 16.02.23г в шоурум на „Мерцедес“ Силвър Стар Ритейл град Варна.  

Детската линейка бе закупена със средства от събрани капачки, множество организирани благотворителни базари, десетки хиляди събрани стотинки и хиляди левове, дарени от семейства, фирми, организации. Детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ бе дарена на специалистите парамедици, педиатри и лекари работещи в ЦСМП – Варна в подкрепа на тяхната денонощна борба и професионална работа в помощ спасяването на хиляди човешки животи.

Тео, спасен в кувьоз, дарен от кампанията Аз Вярвам и Помагам

Линейката е оборудвана по най-високи стандарти и с най-модерните апаратури закупени от компания Дъчмед Интернешанъл ЕООД (представител на много високо технологични и световни лидери в бранша). Оборудването на детската линейка включва и специализиран неонатален японски инкубатор (кувьоз) от най-ново поколение пригоден на специална транспортна количка в помощ на най-малките недоносени бебета и тяхната трудна борба.

Детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ бе изработена така, че да има възможност за приемане както на бебета от 0г до 18г, така и на възрастни пациенти.

Помощ за Марти и Кати

За още добрини в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни може да ни подкрепите и да направите дарение по нашата официална банкова сметка:

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“
Основание: ДАРЕНИЕ

Източник и снимка: https://azviarvamipomagam.bg/