С радостта пръв да поеме в ръце втората си внучка, го дари дъщеря му Бояна на 1 март. Датата избрала заради искрената си обич към празника, поставящ началото на пролетта.  Семейството, което от години живее в Германия се върна в България, за да повери този специален момент на д-р Кръшков и болница „Селена“, както и да съхрани стволови клетки на бебето. Раждането премина леко, малката София дойде с идеални мерки от 3330 гр. и ръст от 49 сантиметра.

,,Железният баланс‘‘ и грижата за здравето: защо дефицитът на желязо е опасен за бъдещата майка и плода

И макар раждаща за втори път, Бояна премина през своите вълнения преди операцията. Незаменима роля за справянето с тях изигра анестезиолога д-р Сашева Ячева. За вдъхнатия кураж и спокойствие на прага на посрещането на новия живот, Бояна поднася огромната си благодарност към специалиста.

Три бебенца проплакаха в УМБАЛ Бургас на 29 февруари

Консултантът по кърмене към болница „Селена“ ак. Петя Запрянова пък направи майката особено щастлива с помощта си да се справи с естественото хранене. С първото дете Бояна имала проблеми със засукването и кърменето не продължило дълго. С помощта на ак. Запрянова малката София се храни успешно още от първия ден на раждането си.

Д-р Неделя Щонова: Сблъсках се с диагнозата 'Синдром на изчезващия близнак'

За втори път Бояна избира Селена целс - тъканна банка за съхранение на стволови клетки за застраховане на здравето на двете си деца. С надеждата никога да не се налага да използва стволовите клетки, запазени в родината си, тя вярва, че е направила най-добрия избор за спокойствието на семейството си.

Мира Добрева: Истински живял е обичаният човек

????Пожелаваме на д-р Кръшков и семейството му много щастливи моменти заедно! На Бояна пожелаваме бързо възстановяване с благодарност за пропътуваното разстояние, за да ни направи съпричастни с радостта си. А на малката София – да бъде като пролетта, с която идва – пълна с живот, надежда и пъстрота!