Ето, че отпращаме с усмивка месец септември и казваме: "Добре дошъл, октомври!" Знаете, че не пропускаме да ви споделяме кога, къде и колко бебчета са се родили, рекордните резултати винаги са повод за радост и за тях трябва да се говори.

С малко по-малко бебчета от предния месец, но пак със завидна цифра Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” отбелязва чудни резултати. Ето какво написа екипа във фейсбук страницата си. "280 здрави новородени бебенца

6 двойки близнаци

Поздравления и благодарности за професионализма и денонощните грижи на най-добрите акушер-гинекологични и неонатологични специалисти на Университетска акушеро-гинекологична  болница “Майчин дом”!   

Пожелаваме много здраве, топлина и щастие на семействата, които ни се довериха и избраха за първи дом на своите съкровища СБАЛАГ "Майчин дом"!

Благодарим за доверието!"

Нашият екип се присъединява към хубавите думи и пожелава много здраве и хармония на всички семейства, които скоро са посрещнали своята рожба. Пожелаваме си, разбира се, и още много есенни бебета! 

Източник: FB Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”