Завръщаме се! Първото училище за родители в България на „9 месеца“, след кратка (или не чак толкова кратка) пауза, отново ще събере под един покрив специалисти и родители, обединени от общата мисия – да сме полезни на всички бъдещи и настоящи родители. 

Докато „ни нямаше на терен“ успяхме да реализираме чудни проекти, креативни идеи и да запечатаме невероятни спомени от всички тях! НО! Време е! Голямото завръщане се случва: „С „9 месеца“ на училище“ тръгва отново на срещи с вас – лични, на живо и реални. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER 

Отнетата възможност да общуваме на четири очи, ни мотивира да създадем нашето уеб-предаване. Благодарим ви за интереса към него, знаем, че удобството на дома е незаменимо. И разбира се, нямаме никакво намерение да ви лишаваме от това удоволствие. Онлайн срещите ни продължават, предстоят безброй ценни разговори с професионалисти и още много полезни теми. 

Кога? Къде? Как?

Вече нямате търпение да научите кога можете да ни посетите, нали? Още тази седмица възобняваме срещите ни на живо. Отново ще сме рамо до рамо с топ лекарите и специалисти в България, а на финала, оставайки верни на себе си – ще ви очакват заслужени подаръци.  

  • Първата ни дата е: 16 юли (да, още тази събота) - от 11:00 ч. до 13:00 ч.
  • Мястото: Bulgaria Mall

Вход: СВОБОДЕН предварителното записване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Задължителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp

Следете страницата ни във Фейсбук, а също и нашия сайт, скоро ще ви представим подробна информация за всичко, което предстои! Обещаваме да бъде вълнуващо – очакваме ви!