Чудо след чудо и безброй поводи за усмивки - тази Коледа е наистина вълшебна. Щастливите новини не спират да валят. А ние сме толкова развълнувани, че можем да ги споделяме с вас. Какво ни усмихна днес? Няколко сладки снимки на едно новородено бебе, което се прибира у дома в българска носия. Открихме ги във фейсбук страницата на АГ болница „Проф. д-р Димитър Стаматов " Варна. Ето какво споделят от екипа: 

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

"Коледното бебе на Варна се изписа в традиционна българска носия, подарък от екипа на болницата. Малкият българин се роди навръх Рождество Христово в 5:30 часа, тежи 3150 гр. и 50 см.

За четвърта поредна година от средата на месец декември, всички наши малки пациенти се прибират у дома пременени с коледно чорапче за радост на всички.

За да зарадваме още нашите родители, тази година направихме подарък, традиционна българска носия за първото коледно бебе. Същата изненада очаква и първото новородено за новата 2023г."

В Дупница, навръх Рождество, се раждат момчета

Нашите сърца преливат от любов. Кадрите на този сладък бебчо ни усмихнаха широко. Поздравяваме екипа на болницата за чудесната идея. А на щастливите родители желаем здраве, хармония и топлина. 

Източник и снимки: FB АГ болница „Проф. д-р Димитър Стаматов " Варна