Преди няколко дни ви разказахме историята на малкия Гоги. За съжаление, състоянието му се е влошило и семейството се обърща към всички нас със спешна молба да помогнем. Ето какво открихме във фейсбук страницата "Дари надежда":

Утре е Рождество Христово много от нас ще чуят  красиви думи, пожелания, чудеса. Очаквания. Дойде време да превключим на коледно настроение, да си напишем сами късметите и да им повярваме. И за пореден път да очакваме коледно чудо. 

Плетени октоподчета успокояват недоносените бебета УМБАЛ Софиямед Неонатология

Таткото на Гоги споделя: 

"Здравейте, скъпи приятели! На връх Коледа 25.12.2022 г. ще се навърши 1 месец, откакто нашето мило дете Гоги е в интензивното отделение на болницата в Истанбул. В началото, лечението му подейства много добре и имаше период от 10 дни, в които не беше направил нито един гърч! Всичко беше добре до неделя (11.12.2022 г.), когато в период от 12:00 ч. до 20:00 ч., направи 11 гърча. От следващия ден започна ново лечение, беше говорено и с диетолог и приложена кетогенна диета. От началото досега му бяха направени изключително много изследвания и НИЩО не показва кое причинява епилепсията. Всяко едно изследване е добре, ЯМР е чист, скенерът и той, първоначалните диагнози, поставени в България, бяха отхвърлени, но бебчо възобнови гърчовете.

Докторите казват, че е развил резистентност към първоначалното лечение и това е причината гърчовете да се завръщат. Сега е приложено ново + диетата. Още на третият ден от престоя му бяха направени генетични изследвания. Мнението на лекарите е, че най-вероятно според начинът, по който се развива болестта, става въпрос за генетична епилепсия, а тя е възможно най-трудната за лечение. За съжаление, генетичните изследвания ще излязат след 20-ти януари, ако проблемът излезе действително там, то вече според резултата ще бъде приложено най-подходящото лечение за Гоги.

За изписване на този етап не може да се говори, което ще рече, че празниците ще бъдат посрещнати в болницата с надежда новата година да донесе повече хубави моменти и по-добър живот за нашето момче. Дотук изхарчените пари по лечението надхвърлят 150 хиляди лева, това може да бъде проследено в платформата на Павел Андреев, където сме прикачили всеки един документ. Лечението на нашето ангелче е изключително скъпо и събраните пари до момента няма да стигнат, за да продължим битката. 

Молбата ни към всички Вас, е отново да отворите сърцата си и да дарите надежда за по-добър живот и изцерение на Гоги! Въпреки всичките трудности, той не спира да се бори и вярва, че по Коледа се случват чудеса! Моля, всички Вие, неговите ангели хранители, да помогнете да се сбъдне и неговото Коледно ЧУДО и момчето ни да оздравее!

Пожелаваме ви светли коледни и новогодишни празници, бъдете здрави и благословени!
enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/nadezda-za-gogi
enlightenedБанка:Алианц Банк България 
IBAN:BG35BUIN95611000712504
BIC :BUINBGSF
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ 
Основание за Гоги
enlightenedСтраница Базар 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Източник и снимки: FB Дари надежда