Някои моменти от живота ни са толкова лични и дълбоки, предпочитаме да ги пазим единствено за нас, рядко говорим за преживяното. Вероятно защото не искаме да си го спомняме, натъжава ни, буди болката ни.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Преди няколко дни за тежко събитие в своя живот споделиха Мариана Попова и Веселин Плачков. Те заговориха открито за една загуба, която ги е променила из основи. 

Мариана Попова е имала неуспешна бременност, преди да роди дъщеря си Екатерина, която е плод на любовта ѝ с актьора Веселин Плачков. Това признават тя и нейната половинка в предаването "Търси се" по bTV. 

"Кати се роди точно преди 4 години, докато баща ѝ беше участник в шоуто "ВИП Брадър". По-паметливите зрители вероятно не са забравили, че актьорът излезе от къщата на Големия брат, за да присъства на раждането на бебето, а след това дълго и развълнувано разказваше на съквартирантите си за първите срещи с малката си наследница. Веселин тогава съобщи в социалните мрежи за щастливото събитие с кратко, но красноречиво изречение: "Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“.

Ники Кънчев разказва за загубата на дете

Оказва се обаче, че родителите са били под огромно напрежение, докато посрещнат момиченцето в живота си. Мариана не се чувствала добре по време на бременността. Неуспешният завършек на предишната бременност и притеснението дали този път всичко ще е наред, вероятно е влошил ситуацията още повече. Явно самият организъм на певицата не е предразположен да понася леко това физическо състояние, тъй като имала трудности и при износването на първата си дъщеря – Мария-Магдалена, която е плод на връзката с ресторантьора Ханес Перфлер. Когато роди голямото си дете, звездата беше на 31 години, а при раждането на Кати вече беше навършила 40. Разликата във възрастта по никакъв начин не се отразила на протичането на двете бременности. И в двата случая певицата е имала тежки 9 месеца.

"И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане“, споделя Мариана. Сега обаче е благодарна, че е преминала през тези периоди, благодарение на които се радва на двете си деца.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Веселин Плачков, както е известно, също има дъщеря от предишна връзка. Името й е Андреа и Мариана Попова я е приела като собствено дете.

Източник: https://www.plovdiv24.bg/