Здравейте!

През Септември 2023 г. започна моето "пътешествие" по българските болници! Казвам се Десислав, на 31 години и съм баща на едно прекрасно и лъчезарно момче на 5 години. За съжаление, ако не се вземат СПЕШНИ мерки, мога да изгубя зрението на дясното си око. В момента с него виждам едва на 10%.

Пламен, самотен татко, се нуждае от помощ

След много грешни резултати и множество изследвания (2 ядрено-магнитни резонанса, скенери, пълни кръвни картини и т.н.), откриха че имам Хемангиом в дясното око. Описаха ми го като доброкачествен тумор с големина 4,76 мм. След много обаждания и обикаляния по болниците в България, разбрах че в нашата държава това е нелечимо...

Намерих болница в Турция, от която ми казаха, че могат да ми помогнат, обаче само ми взеха пари за преглед (500 лв) и ме препратиха в друга болница в Истанбул, в която трябваше да ми направят същите прегледи + допълнителни на стойност 2400лв.

Там казаха, че могат да ми помогнат, но сумата от 12 000 евро (+ още 4 допълнителни прегледа след това). Тези пари са непосилни за мен. Надявам се да намеря помощ тук!

enlightened Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/v-pomosht-na-desislav
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share