Здравейте, пиша със сълзи на очите, защото съм с "нож в сърцето", защо трябва да го правя, защо това мое малко прекрасно ангелче преживява всичко това и още безброй въпроси, защо... но явно съдбата така е решила и ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ!

Откриха 10 незаконни детски градини в София

Така, моята малка красива дъщеричка се казва Мелиса, сега на 27 Декември ще навърши 3 години, но една от най-големите ни болки е, че още не ходи самостоятелно и затова се борим в момента, но тук в България къде ли не сме я водили, по какви ли не специалисти и нищо... един човек ни вдъхна надежда, че в Турция има шанс да ни помогнат и то това ,"пламъче" , тази "светлинка" в тунела е достатъчна да не спираш да се бориш и да тръгнеш по дългия път, макар и непосилни финансово, като чуеш, че може всичко да се оправи и детенцето да си проходи и да бъде нормално, това е ВЕЛИКОЛЕПНО! ДЪЛГОЧАКАНОТО ЧУДО!

Диагнозата ѝ е Метилмалонова ацедемия, организмът ѝ не може да разгражда белтък/протеин и е на нископротеинова диета, храни се само с плодове и зеленчуци и то в определено количество, 12 гр. протеин дневно. Може би от там идва мускулната слабост и мускулната хипотония, също така тя не набавя калций за костите, не може да яде сирене, мляко, яйца, които са жизненоважни за правилното развитие на едно подрастващо детенце.

Никол е само на 5 годинки и се нуждае от помощта ни 

Друг проблем също така е и след травма на главичката, когато беше на 9 месеца, след което беше в състояние на ПОЛУКОМА с мини инсулт в мозъчето или пък от основното заболяване не знаем и тук всеки казва различно, но факт е, че има нарушение в базалните области на МОЗЪЧЕТО ,което също отговаря за координацията, движенията, за мускулната слабост и т.н.

Нашата надежда и мечта сега, за което се борим, за този лъч светлина е да отидем в Турция на консултация и евентуално там за лечение и рехабилитация, някаква процедура за мозъка, за да се изчистят тези нарушения и всичко да бъде наред с нашето прекрасно момиченце. 

enlightened Подкрепете Мелиса  с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut  https://pavelandreev.bg/campaign/darete-jivot-na-melisa
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/