Здравейте, познати и непознати хора!

Нашата дъщеря Никол е на 5 години и още от раждането си е диагностицирана с много рядко генетично заболяване, а именно Nijmegen breakage, до Октомври тази година тя боледува сравнително рядко, докато една вечер не вдигна температура и по стандартна процедура се свързахме с лекуващия и лекар, който ни препрати  да пуснем кръвна картина, като си мислехме, че е поредния вирус, резултатите обаче ни оставиха меко казано потресени (някои от показателите и бяха много завишени, а някой 3 пъти под нормата).

Ицо Хазарта купи специализиран бус за деца с увреждания

И така се озовахме пред отделението "Детска онкология и хематология "Варна, където ни приеха веднага... там последваха редица изследвания и миелограми (изследване на костен мозък), който показа ужасяващата диагноза "Остра лимфобластна Т-клетъчна левкимия". Така започна нашия АД.

Започнахме курс на лечение с химиотерапия, но преди края на курса Никол направи гърч, веднага беше свалена за ядрено магнитен резонанс, който показа, че тя е натрупала токсичност от химиотерапията, което означава, че тя не може да продължи лечението по стандартния протокол. В тази ситуация мнението на лекарите е, че трябва да се направи трансплантация на костен мозък, за да може да бъде излекувана и за да се намали до минимум риска от рецидив на заболявнето. Бяха взети проби от мен и баща ѝ,за да видим дали някой от нас може да бъде донор, баща и е по-съвместим, но не на 100% надеждата ни е в чужбина да намерим 100% донор и тази така сложна трансплантация да се извърши в чуждестранна клиника, но сумата за това лечение е непосилна за нашето семейство! Затова се налага да се обърнем към Вас за помощ!

Неонатологичното отделение в Кърджали с нов интензивен кувьоз

МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ ДА ПОЛУЧИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА!

enlightened Подкрепете Никол  с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-nikol-da-ozdravee


enlightened Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG57BUIN95611000714727   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Никол Радославова Караколева
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/