,,Добре дошла,наша сбъдната мечта, Деа 10.01.24'', написа щастливата мама Вики в своя Инстаграм, качвайки снимка, на която държи ръчичката на своето новородено детенце. Честито на семейството, нека се наслаждават на дълги години, пълни с обич, здраве и щастие. Без съмнение Викси и Жоро спечелиха сърцата на много от зрителите на романтично предаване "Един за друг".

Във Варна са в готовност за извънредна имунизация срещу морбили

Малко време бе нужно на останалите участници, за да се превърнат в истински приятели на младите влюбени. Те бяха сред най-младите двойки във Вилата на любовта, а това, което направи участието им различно и много, много запомнящо се, бе новината, че очакват бебе. 

10000-ното бебе на Болница ВИТА е момиче

Припомняме, че в последната седмица на предаването Виктория и Георги потвърдиха съмненията си, че нежната половинка в двойката е бременна след положителен тест и преглед при специалист.

Над 7 хиляди бебета са родени в Пловдив през 2023 година

 

Заобиколени от своите нови приятели, всички заедно посрещнаха чудесната новината, разбира се, със сълзи от щастие в очите и топли, нежни прегръдки. Е, времето отлетя неусетно и на бял свят се появи първата им рожба.

Пожелаваме си още такива добри, сладки новини!