Здравейте мили хора със добри сърца! Пиша ви със свито сърце и надеждата, че Вие ще ми помогнете!

Ето я и моята история...

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Аз съм Тихомир и съм само на 29 години, а животът вече ме изправя пред голяма трудност. Имам семейство, което много обичам, но днес аз не мога да се грижа за него, защото диагнозата, която ми е поставена, изтри нашите усмивки от лицата ни. Диагностициран съм със Остеосарком - рак на костите 2-ра степен.

Всичко започна с леки болки в областта на кръста и крака, реших да си направя ЯМР в гр. Плевен с мисълта, че ще е нещо, което няма да застраши живота ми. Но това, което разбрах, ме шокира. Казаха ми, че имам тумор на таза и че трябва да се премахне по спешност. Изпратиха ме в град София и по спешност ми направиха тази операция , като казаха, че туморът е премахнат и операцията е преминала успешно. Изпратиха ме на 5D скенер, там се оказа, че туморът си е там и трябва отново да се оперира, защото нямало да се повлияе от химиотерапии. Тогава аз потърсих второ мнение  в Турция  и тогава се озовах при проф. Harzem Özger.

Спасиха 30-годишна родилка, транспортирайки я по спешност със Спартан

За мен се намери лъч надежда в Турция, професор Harzem Özger ми вдъхна тази надежда и имам точно 60 дни да събера заветната сума, но сумата за моето лечение е непосилна за мен и моето семейство. В лечението са включени общо 6 химиотерапии и 1 операция. Да ви призная изплашен съм, казват, че мъжете не плачат, но така ми се крещи! Искам да съм здрав, да се грижа за моето семейство и пак да сме щастливи... Имаме още толкова наши мечти да изпълним, имам още на много неща да уча своето детенце, но уви сега всякаш времето е замръзнало за нас... 

Нека бъдем до Георги в неговата битка за пълноценен живот

МОЛЯ ВИ МИЛИ ДАРИТЕЛИ! ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СПАСЯ СВОЯ ЖИВОТ! ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СИ ВЪРНА УСМИВКАТА И ТАЗИ НА СЕМЕЙСТВОТО МИ! 
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЕКИ, САМО ЗДРАВЕ ТО Е НАЙ - ВАЖНО! 

Подкрепете Тихомир с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/…/nadezda-za-tihomir-molya-vi…
yes Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG71BUIN95611000712341
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Тихомир Искренов
yes Включете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/