През летните месеци лъчезарната Мона зарадва своите последователи с чудесната новина, че Никола ще става батко. Бебе номер 2 е напът. Вълнението е голямо, родителите са безкрайно щастливи, а баткото - баткото няма търпение да види своя нов приятел за игри. Сигурни сме, че за появата на новия член се вълнува силно и Бинго. 

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:  

Преди няколко дни в личния си профил в инстаграм Мона Гочева пусна снимка с голям черен балон, съдържанието на който, става ясно, ще издаде пола на бебето. Имаше и запитване към нейните последователи с идеята да познаят момче или момиче ще си имат.

Сами Хосни и Мила Савова за срещата с първородната рожба

Какви ли са били конфетите - розови или пък може би сини? Дали усмивката на Никола може да ни подскаже? Любопитството ни е голямо и сега, когато вече видяхме и видео, в което пък от голяма кутия хвърчат цветни балони, бързаме да споделим и с вас, какво бебе очакват Мона и Радослав Гочеви.

Съвсем скоро към техния весел отбор ще се присъедини и една малка дама. Мона, Радо, Никола и Бинго ще посрещнат момиче. Ах, каква радост само. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Мило семейство, очакват ви тооолкова хубави преживявания. Насладете им се, бъдете щастливи! На мама Мона - леко раждане! 

Източник и снимки: instagram monagocheff