"Най-голямото щастие… Никола ще става батко." Това написа в своя личен профил в инстаграм безкрайно симпатичната, весела и винаги усмихната Мона Гочева. Тя е сред любимите лица от малкия и голям екран и ежедневнно вдъхновява своите последователи в социалните мрежи. Не се притеснява да допуска хората близо до своя личен свят и да споделя любопитни подробности от него. 

Да дариш яйцеклетки, а после да посрещнеш бебе Борис

Палавият Никола - първородният ѝ син придава забележително очарование на социалните мрежи на Мона. Той е усмихнат, той е палав, енергичен, буден, говори много, танцува чудесно - сигурни сме, че ще бъде най-добрият батко. 

Когато забременява с него, Мона всъщност се оказва изключително изненадана. За присъствието му в коремчето тя разбира в петия месец. 

В тийнейджърска възраст инфлуенсърката научава, че има поликистозни яйчници. Това я кара да смята, че ще забременее трудно. Ето обаче, че с правилната грижа за себе си, можеш да забременееш естествено - не един, а дори два пъти. 

Сега младите родители Мона и Радослав Гочеви са в трепетно очакване да посрещнат своята втора рожба. Дали ще е момче или момиче, нямаме търпение да разберем. 

Първият рожден ден на едно спасено недоносено бебенце

Желаем лека бременност на Мона, а баткото и таткото нека се заредят с търпение и нека бъдат неотлъчно до мама през вълнуващите и вече добре познати 9 месеца. 

Източник и снимка: инстаграм monagocheff