Чудо в живота на мама и тати. Криси Тейгън сподели в личния си профил в инстаграм, че е бременна, публикувайки снимки на своето красиво бременно коремче. Двамата с Джон Леджънд вече имат две прекрасни дечица - Луна и Майлс, но през септември 2020 година минават през трудно за тях изпитание. Криси губи бебето, което е носила, поради частично отлепване на плацентата. Двамата със съпруга ѝ тогава говорят открито за случилото се, като дори споделят емоционални кадри от преживяната загуба. 

Бременната Криси Тейгън е приета в болница

Амриканският фотомодел и телевизионна водеща, Тейгън, винаги е била много искрена относно борбата ѝ за успешно забременяване - и двете ѝ предишни бременности са постигнати чрез инвитро оплождане. През последните години, чрез личния си опит, Криси даваше кураж на жените с репродуктивни проблеми, мотивирайки ги да не се отказват и да вярват, че чудото ще се случи. 

Ето, че днес радост изпълва сърцата на семейството. Още едно бебе е напът. Разбира се, притеснения и страх има, но въпреки тях, родителите са уверени и вярват силно, че този път всичко ще бъде наред. "Засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам невероятно, изпълнена с надежда", пише Тейгън под своя пост. 

През февруари 36-годишната Криси сподели, че се подалага на инвитро оплаждане, за да зачене още едно бебе. 

Плацентарна недостатъчност - опасна ли е за бебето

Желаем лека бременност на Тейгън и чакаме с нетърпение да научим хубавата новина за появата на малкото ангелче. 

Източник и снимки: instagram chrissyteigen